Global Sales Contact List

Contact   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

EMC Форум 2012 – Трансформирајте ги: бизнисот+информатичките технологии+себеси

Подгответе се за EMC Форумот 2012: еднодневна конференција чија цел е трансформирање на начинот на кој гледате на иднината на бизнисот, информатичките технологии - и на себеси.

  • Научете зошто користењето на Cloud и виртуелизацијата се од клучно значење за совладување на новите ИТ-реалности.
  • Дознајте како во Big Data може да ја откриете вредноста за вашиот бизнис.
  • Откријте ги знаењата, вештините и поддршката кои ќе ве трансформираат за да се справите со претстојните предизвици.

EMC Форумот претставува единствена можност за поврзување и вмрежување со вашите колеги од регионот. Ќе слушнете локални и меѓународни согледувања од еминентни дискутанти и презентери на клучната тема, како и анализи на случаи поврзани со најновите интегрирани решенија од EMC и од нашите партнери. За целосно комплетирање на пакетот, наши избрани партнери ќе ги изложат своите производи, додека нашата VLab ќе нуди техничка обука од страна на EMC инженерите.

Не пропуштајте го овој значаен настан. Регистрирајте се сега за да им се придружите на EMC и нашите партнери на EMC Форумот 2012.

 

Место

Датум

Month 1, 2012

Време

08:30
17:30

Цена

БЕСПЛАТНО, бројот на местата е ограничен

Локација

Hotel
Street 2
55555 City
Country

www.aleksandarpalace.com.mk»

 

Регистрирајте се денеска да дознаете како можете да ја трансформирате Вашата ИТ организација, да го трансформирате Вашиот бизнис и да ја забрзате Вашата кариера.

СПОНЗОРИ

Platinum Sponsor

Gold Sponsor

Silver Sponsor

АГЕНДА

  K3 hall
08:30 - 09:30 Welcome coffee/refreshments and Registration
09:30 - 09:45 Welcome by Goce Jankuloski, CGM
09:45 - 10:30 Keynote: Robert Knaap   Consulting IT Advisor,
EMC Executive Briefing Programs, EMEA

View presentation »

10:30 - 11:00 Big Data Transforms Business; Johannes Fellner

View presentation »

11:00 - 11:30 COFFEE BREAK
11:30 - 12:00 Cisco - Leading Innovation in the Data Center- Josip Zimet
12:00 - 12:30 VMware - Virtualizing the Heart of Your Business-Nenad Aleksic
12:30 - 13:30 LUNCH
  K2 Hall K3 hall K4 hall
13:30 - 14:00 Running It-As-A-service
Miroslav Vranes

View presentation »

Transforming Storage: An EMC Overview Sasho Tasevski

View presentation »

Transforming Backup and Recovery Aleksandar Antić

View presentation »

14:00 - 14:30 FLASH 1st - The Storage Strategy for the Next Decade
Iztok SItar

View presentation »

Disaster Recovery for Mission Critical Applications
Dejan Živanović

View presentation »

Backup Built for Your Virtual Environment
Primož Golob

View presentation »

14:30 - 15:00 Methods of Data Migration
Željko Radjen - Saga Macedonia

View presentation »

Transforming Financial Institutions with ASSEBA BPS and EMC Documentum
Ilco Trajkovski-Asseco SEE

View presentation »

First VMAXe Implementation in SEE
IPKO Telecommunications, Business Continuity Solution
Ivan Ginovski-S&T Macedonia

View presentation »

15:00 - 15:30 COFFEE BREAK
15:30 - 16:00 EMC Inovations in Mid-Range Storage systems (VNX and VNXe)
Niko Dukic

View presentation »

VSPEX: Choice without Complexity
Dejan Zivanovic

View presentation »

Virtualizing Mission Critical Apps
David Hanaček

View presentation »

16:00 - 16:30 EMC Inovations in High-End Storage systems (Symmetrix VMAX family with Enginuity 5876)
Sasho Tasevski

View presentation »

EMC Isilon Scale-out Storage is Ready to Transform Business
Luka Topić

View presentation »

Building an Efficient and Flexible Virtual Infrastructure
Horia Constantinescu

View presentation »

16:30 - 17:30 Prize Draw and Closing

ГОВОР ЗА ДОБРЕДОЈДЕ

Приклучи се на Заедницата

Бидете во тек со ЕМС, нашите партнери, и Вашите колеги.
 
Notes:
Connect with EMCConnect with EMC
Need help immediately? EMC Sales Specialists are standing by to answer your questions real time.
Use Live Chat for fast, direct access to EMC Customer Service Professionals to resolve your support questions.
Explore and compare EMC products in the EMC Store, and get a price quote from EMC or an EMC partner.
We're here to help. Send us your sales inquiry and an EMC Sales Specialist will get back to you within one business day.
Want to talk? Call us to speak with an EMC Sales Specialist live.